Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@02:25:53 GMT

باریدن یا نباریدن؛ مساله این است+عکس

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۵۴۹۰

باریدن یا نباریدن؛ مساله این است+عکس

برخلاف دهه شصت و هفتاد که باریدن عامل تعطیلی مدارس بود، این روزها نباریدن هم عامل دیگری برای مدرسه نرفتن دانش‌آموزان شده به طوری که در کمتر از 3 ماه 7 روز مدارس اصفهان تعطیل بوده است.

مجله فارس پلاس اصفهان؛ محمدحسین کیانی: هنوز سه ماه نیست که دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند ولی در همین مدت هم مدارس اصفهان 7 روز تعطیلی به خود دیده‌اند که علتش در باریدن یا نباریدن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهه شصتی‌ها و هفتادی‌ها چشم‌شان به آسمان بود تا برفی، بارانی بیایید و یخ و یخبندانی شود تا مدارس‌شان تعطیلی شود؛ البته گه گداری هم معلمان اعتراض می‌کردند و سرکلاس نمی‌آمدند ولی چون روی آن حسابی نبود، دانش‌آموزان خیلی چشم امیدی به آن نداشتند.

آسمان ملموس‌تر بود و اگر بارش برف از شب آغاز می‌شد، دل تو دل دانش‌آموزان نبود تا صبح شود و میزان برف روی زمین را ببینید؛ از منظر دانش‌آموزان دهه شصت و هفتاد 1 سانت برف روی زمین هم باید تعطیل می‌شد ولی حرف نهایی از دل رادیویی که صبح‌ها همدم صبحانه خوردن دانش‌آموزان بود، بیرون می‌آمد.

آن روزها شبکه‌های مجازی و تلگرام و این‌ها نبود؛ معیار برای باز و بسته بودن مدرسه اخبار صبح رادیو بود که گاها به همان هم اعتماد نبود و با تلفن زدن به مدرسته باید استعلام گرفت.

حالا ماجرا خیلی فرق کرده است؛ نگاه دانش‌آموزان بازهم به آسمان است تا برای درس و مشق فردا خودشان را آماده کنند یا نه! که اگر مدارس تعطیل شد، پای ایکس باکس دلی از عزا در بیاورند.

اما این روزها فقط باریدن نیست که مدارس را تعطیل می‌کند و گاها نباریدن هم خرج روی دست دولت می‌گذارد و دانش‌آموزان را خوشحال؛ آلودگی هوا و وارونگی دما پدیده‌ای است که طی یکی دو دهه اخیر در کشور فراگیر شده و این روزها خیلی در مورد آن می‌شنویم.

شاید شهروندان تعریف دقیق و علمی از «وارونگی دما» را ندانند ولی می‌دانند با سرد شدن هوا، زمانی که نه بادی بیایید و نه بارانی، آلودگی در شهر می‌ماند و به اصطلاح «دم» می‌کند و این می‌شود وارونگی دما.

البته این شاخص خیلی معیار دقیقی برای تعطیلی نیست و حکم تعطیلی مدارس در یک جلسه خاصی گرفته می‌شود که گاهی اوقات شاخص پائین را خطرناک برای دانش‌آموزان می‌بیند و گاهی اوقات هم شاخص بالا را مخل سلامت‌شان نمی‌بیند.

اصلا معلوم نیست کار این شاخص چیست و چه کسی آن را قرار داده که برخلاف نظر مسؤولان عمل می‌کند و خودش بدون هماهنگی شبانه پائین و بالا می‌شود.

درحالی اصفهان در کمتر از سه ماه 7 روز تعطیلی به مدارس خود دیده است که بعد از تهران دومین شهر با بیشترین میزان تعطیلی است؛ ما که نمی‌دانیم شاخص آلودگی هوا راست می‌گوید یا مسؤولان ولی هرکسی که می‌داند فکری به حال این دانش‌آموزان بکند که باریدن و نباریدن آن‌ها را از تحصیل علم و عمل باز می‌دارد.

این دانش‌آموزان اگر از آلودگی هوا دچار مشکل نشوند حتما به دلیل تراکم درس‌ها و عقب ماندن از کتاب‌ها به ویژه در آخر سال روزهای سختی در پیش خواهند داشت.

انتهای پیام/63077/م20/

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی هوا دانش آموزان مدارس اصفهان وارونگی دما باریدن برف باران تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علی موحدی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی تا نوزدهم اردیبهشت و دانش‌آموزان پایه ششم ابتدایی که دو امتحان هماهنگ کشوری دارند تا هشتم خرداد در مدارس حضور خواهند داشت.

وی با بیان این‌که امتحانات پایه متوسطه اول از نوزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود، اضافه کرد: به مدیران مدارس متوسطه اول اعلام شده دو روز قبل‌از شروع امتحانات یعنی از هفدهم اردیبهشت کلاس‌های درس تعطیل تا دانش‌آموزان برای شرکت در امتحانات آماده شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: امتحانات دانش‌آموزان پایه متوسطه اول تا ۱۳ خرداد ادامه دارد.

وی گفت: کلاس‌های درس دانش‌آموزان متوسطه دوم (پایه‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲) هم تا نوزدهم اردیبهشت دایر است و بعد از آن باید برای شرکت در امتحانات نهایی که به صورت هماهنگ کشوری است، آماده شوند.

موحدی ادامه داد: امتحانات نهایی دانش‌آموزان متوسطه دوم تا سی‌ام خرداد تمام می‌شود.

وی گفت: برنامه‌های امتحانی پایه متوسطه اول به همه شهرستان‌ها و مناطق ابلاغ شده و امتحانات پایه‌های دهم تا دوازدهم به‌صورت هماهنگ کشوری برگزار خواهد شد.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان فقط امتحانات هنرستان‌های فنی و کار و دانش به صورت داخلی است و سوالات در مدرسه طراحی می‌شود.

وی همچنین به تجهیز ۹۲ حوزه امتحانی در استان اشاره کرد و افزود: این حوزه‌ها مجهز به دوربین‌های مدار بسته و دستگاه‌های سیگنال یاب هستند.

موحدی همچنین گفت: ۸ حوزه تصحیح به صورت الکترونیکی داریم که برگه‌های امتحانی پس از رونوشت‌برداری بر روی سامانه آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: دو تصحیح کننده از نقاط مختلف کشور برگه‌های امتحانی را بدون اعمال نظر نمره می‌دهند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب